Voorbeelden

De meeste van onze video’s zijn voor intern gebruik binnen de organisatie van de opdrachtgever. Deze kunnen we hier helaas niet laten zien. Maar gelukkig hebben we ook genoeg externe voorbeelden. Zie hieronder:

Presentaties & Interviews

Voor video’s waarin iemand presenteert ofwel wordt geïnterviewd, ontwikkelde Blitsvideo een format waarin vragen als tekst in beeld komen, waarop de persoon in beeld antwoord geeft. Dit format geeft veel dynamiek, zorgt er voor dat de kijker beter aangehaakt blijft en wordt dan ook veelvuldig gebruikt door onze klanten.

Reportages / Vlogs

In de categorie reportages / Vlogs zien we uitgebreidere scripts waarin een topic vanuit meerdere kanten wordt belicht. De kijker wordt bovendien door een reporter/vlogger meegenomen in het verhaal. Je kunt een dergelijke video ook met een team maken waarin je verschillende onderdelen door verschillende mensen laat filmen.

Testimonials

Wanneer je toch van plan bent om die klant te bezoeken, is dat een uitgelezen kans om een opname te maken van zijn of haar mening over het product of de service die wordt geleverd. Leuker én overtuigender wordt het, als je meerdere klanten kunt afwisselen in één video.

Aftermovies

Hoe leuk is het om na een event waar jouw werknemers of klanten in de watten zijn gelegd, hen te kunnen verrassen met een aftermovie, zodat ze nog eens terug kunnen blikken op die fantastische dag. Het handige is: je kunt meerdere personen van de organisatie de opdracht geven om verschillende onderdelen te filmen.