Prijzen

Prijs Blitsvideo

De prijs van een Blitsvideo is maatwerk maar komt in veel gevallen neer op een bedrag tussen de € 450,- en de € 600,- excl. btw. Dit is gebaseerd op een montage met ongeveer 10 tot 20 fragmenten en korter dan 2,5 minuut (gemonteerd). Deze prijs is inclusief één aanpassingsronde.

We stemmen af hoe je het wilt, wil je meer fragmenten en meer aanpassingsrondes? Wil je een reeks vlogs voor een aangepaste prijs? Alles kan. In de praktijk leveren we alles naar wens voor zeer scherpe tarieven.

Speciaal aanbod Workshop:

Bij afname van 3 video’s binnen een jaar na de workshop, bedraagt de standaard workshop slechts € 850,- en de uitgebreide workshop € 1250,- (prijzen excl btw en locatie/lunch kosten).

De standaard workshop beslaat 1 dagdeel met max 6 mensen. Zie voor de inhoud ‘hoe het werkt’. Zonder afname van video’s bedraagt de workshop € 1250,- (1 dagdeel). De uitgebreide workshop (2 dagdelen) bedraagt in dat geval 1650,- (prijzen excl. btw en locatie/lunch kosten). Bij de uitgebreide workshop gaan we dieper in op de stof, besteden we meer tijd aan het daadwerkelijk schrijven van een script en het oefenen met filmen.

Ondertiteling

Blitsvideo levert ook de ondertiteling (NL-NL) voor € 85,- excl. btw per 2,5 minuut. Engelstalige ondertiteling (ENG-ENG) bedraagt
€ 105,- excl. btw per 2,5 minuut. Vertaalde ondertiteling kan ook, prijs op aanvraag.

Ondertiteling is handig voor narrowcasting en/of bij video’s die in interne mobiele apps worden afgespeeld (vaak zonder geluid).

Voor overheidsbedrijven is het bovendien vanaf september 2020 verplicht om externe online video’s te ondertitelen.

 

Neem hier contact op

We vertellen graag meer over alle mogelijkheden. Stuur onderstaand een bericht of bel met Petronella Korbijn: 06 39 79 10 56.