Over ons

 

Eind 2016 is Blitsvideo door Petronella Korbijn opgericht. Petronella zag een groeiende behoefte van zzp’ers om haar heen aan betaalbare zakelijke video’s. In de loop van 2016 ontwikkelde ze het idee om ondernemers zelf te laten filmen en deze met behulp van templates te monteren.

Voordat ze bedrijfsfilms maakte, werkte Petronella jarenlang als HR professional voor onder andere ING, de Bijenkorf, Telfort en de Wereldomroep. In 2012/2013 deed ze de opleiding Camerajournalist bij Open studio in Amsterdam. Hier leerde ze alle onderdelen (licht, geluid, camera, regie en interviewen) van het filmmaken en besloot ze volledig voor dit vak te gaan. Vanaf februari 2013 maakt ze zelfstandig bedrijfsfilms en animaties. Op Petronellakorbijn.nl is haar werk te zien.

video fact #2

Wanneer je een video toevoegt aan jouw nieuwsbrief, zal de click-throught-rate (het aantal keren dat door geklikt wordt naar je website) verhogen met 96%.

Ik vind echt dat je bij Blitsvideo waar voor je geld krijgt. Het gaat me zeker helpen opdrachten binnen te slepen en uiteindelijk is het ook gewoon heel erg leuk om te doen!

Merel Perquin – Pq Financieel Advies en Training