Over ons

Eind 2016 is Blitsvideo door Petronella Korbijn opgericht. Deze tekst moet je zelf even aanpassen…. Er wordt nog gesproken over zzp’ers :). Petronella zag een groeiende behoefte van zzp’ers om haar heen aan betaalbare zakelijke video’s. In de loop van 2016 ontwikkelde ze het idee om ondernemers zelf te laten filmen en deze met behulp van templates te monteren.

Voordat ze bedrijfsfilms maakte, werkte Petronella jarenlang als HR professional voor onder andere ING, de Bijenkorf, Telfort en de Wereldomroep. In 2012/2013 deed ze de opleiding Camerajournalist bij Open studio in Amsterdam. Hier leerde ze alle onderdelen (licht, geluid, camera, regie en interviewen) van het filmmaken en besloot ze volledig voor dit vak te gaan. Vanaf februari 2013 maakt ze zelfstandig bedrijfsfilms en animaties. Op Petronellakorbijn.nl is haar werk te zien.

Het is echt een fijne samenwerking, waarbij tegen lage kosten een professioneel product wordt geleverd dat we ook extern kunnen tonen. Het is ook echt leuk om te merken dat we steeds beter filmen.

Marie-José Bakker – Communicatie adviseur SVB

We weten zelf goed hoe we het willen en met Blitsvideo leer je hoe je dat op papier zet, dat bespaart een hoop tijd. Daarbij kun je ad-hoc even met je iphone naar een manager lopen voor een opname, het is zo gedaan.

Nynke van der Hem – Communicatie adviseur KPMG Meijburg & Co

Het is echt een optimale combinatie van kosten, kwaliteit en snelheid. Het is fijn om met vaste templates te werken; je weet hoe het er ongeveer uit gaat zien en dat het resultaat professioneel is.

Karen Hohner – Communicatie Mosadex Groep