Maatwerk

Bij Blitsvideo denken we graag met je mee, als het gaat om jouw bedrijfsvideo. De standaard templates maken zakelijke video’s betaalbaar voor iedere ondernemer. Maar ook het aanpassen van templates is heel betaalbaar; we hebben ze zelf gemaakt en kunnen ze dus ook gemakkelijk zelf aanpassen. Vertel ons je wensen en sturen je een aparte prijsopgaaf.

Waar kun je zoal aan denken bij Maatwerk?

  • Kleine aanpassingen in de template
  • Muziekje van een andere template toevoegen
  • Langere video dan 2,5 minuut
  • Serie video’s voor een aangepaste prijs, bijvoorbeeld voor Vlogs of Instructiefilmpjes

Maar ook:

  • Template ontworpen op maat
  • Animatie van Logo (aparte onderdelen binnen een logo bewegen)
  • Hulp bij het opmaken van je verhaal

 


opnames door ons

Wanneer je het (alsnog) niet ziet zitten om zelf de opnames te maken, kun je deze door ons laten doen. Dit kan op locatie, of bij ons in de studio. Je werkt dan met één persoon die camera, licht, geluid en jouw begeleiding doet. Ook kunnen we je interviewen als je dat wilt. Na de opnames kiezen we gezamenlijk de juiste stukjes om te gebruiken in de montage. Je dient wel van te voren je verhaal klaar te hebben. Wil je hulp bij het opmaken van je verhaal, geef dit dan aan zodat we dit mee kunnen nemen in de prijsopgave.

voorbeelden van maatwerk

 

Facebook teksten

RvdB wilde teksten in beeld bij de testimonialvideo die geschikt zijn voor facebook. Blitsvideo ontwikkelde nieuws-achtige teksten die goed leesbaar zijn en de kijkers triggeren om het filmpje af te spelen. Ook zijn bij deze video de opnames gemaakt door Blitsvideo.

Opnames gezamenlijk

Rose-Marie Lucas van Rooskleurig coaching wilde de opnames door Blitsvideo laten maken, maar zag het wel zitten om de beelden voor het begin en het einde zelf te maken. Zo werd het een mooie co-productie.

video fact #5

Een video aan je website toevoegen verhoogt de kans om op de eerste pagina van google terecht te komen met 53%

Blitsvideo is een hele makkelijke, laagdrempelige manier om alvast iets van je dienstverlening te laten zien.

Miriam Luijken – Techlane