Communicatie

De vraag naar video als tool binnen het vakgebied communicatie wordt steeds groter. Denk bijvoorbeeld aan vlogs waarin directie, management of medewerkers hun boodschap overbrengen. Intern of naar de klant.

Wij hebben samenwerkingsverbanden met communicatie afdelingen van onder andere onderstaande bedrijven:

De eenvoud en lage kosten zorgen ervoor dat bij deze bedrijven veel meer video’s en vlogs worden gemaakt met uiteenlopende doelen:

Hoe gaat het in de praktijk in zijn werk?

Eerst zorgen we ervoor dat de medewerkers die gaan filmen, alle kennis en vaardigheden hebben die nodig zijn om zelf mooie, strakke opnames te maken. Dit doen we het liefst met de praktische workshop ‘zelf filmen’. Deze workshop duurt één dagdeel, bestaat uit veel oefenen en is voor iedereen goed te volgen. Ook adviseren we welke (voordelige) apparatuur hierbij aangeschaft kan worden, zoals een statief, een externe dasspeldmicrofoon en eventueel een handmicrofoon.

Workflow

Zodra er een aanleiding is om een interne video te maken, zet de (communicatie)medewerker in kwestie zelf het script op papier. Eventueel kan deze medewerker vooraf afstemmen met Blitsvideo voor tips omtrent het script of de manier van opnemen. De opnames worden gemaakt en vanaf de smartphone, samen met de instructies met behulp van WeTransfer naar ons verstuurd. Blitsvideo zorgt dat de video binnen een week gemonteerd is, eventueel voorzien van ondertiteling.

TemplatesBedrijfsvideo voor zzp'er

Blitsvideo werkt met voorbeeldvideo’s (templates) waardoor de montagetijd enorm afneemt. In overleg worden templates op maat gemaakt die aansluiten bij de wensen van het bedrijf. Een template bestaat uit een specifieke intro, lay out en animatie van teksten en titelbalkjes, overgangen en rechtenvrije muziek. Daarnaast kun je bij interviews ervoor kiezen om de vragen in beeld te laten verschijnen (waarbij de muziek harder gaat spelen) waarna de interviewer antwoord geeft. Op die manier deel je de video op in stukjes en blijft de kijker beter aangehaakt.

 

Prijzen

De standaardprijs van een Blitsvideo is € 245,- excl. btw. Gebaseerd op montage volgens template met +- 10 fragmenten en niet langer dan 2,5 minuut (gemonteerd). Inclusief één aanpassingsronde. In de praktijk wordt alles op maat en naar wens geleverd waarbij vooraf eventuele meerkosten worden besproken.

Blitsvideo levert ook de ondertiteling (NL-NL) voor 75,- excl. btw per video. Dit laatste is vooral handig voor narrowcasting en/of bij video’s die in interne mobiele apps worden afgespeeld (vaak zonder geluid).

Verdere informatie

Graag komen we langs om voorbeelden te laten zien en te bespreken wat Blitsvideo eventueel voor jouw bedrijf kan betekenen.  Neem hiervoor contact op met:

Petronella Korbijn
0639791056
Petronella@Blitsvideo.nl